• 201110Umbris%20Lebbe06b
  • BX 260 HAROL Ludloff Afrikalaan 13 B-3080 Tervuren 02 767 84 06 juni 2004

Zonwering

Natuurlijk bieden zonweringen van bescherming tegen de zon en haar uv-stralen. Maar u krijgt er in één klap ook een extra leefruimte bij: een beschut terras waar het zowel ’s avonds als overdag heerlijk vertoeven is. Kent u de vele variaties van de zonwerende screens en buitenjaloezieën al?

 
U plaatst dit type zonwering tegen de gevel van uw woning. Dankzij twee knikarmen kunt u het doek gemakkelijk op- of uitrollen.
Met zonnescreens kunt u de zon uit uw woonkamer houden, de slaapkamer verduisteren, ga zo maar door. Ze zijn eenvoudig te monteren op elk raamprofiel of elke gevel.
De verandazonwering plaatst u bovenop uw veranda. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm of bederft de laaghangende winterzon de pret niet.
Efficiënte zonwering met strakke, eigentijdse jaloezieën. Lamellen in verschillende breedtes, vormen, kleuren en uitvoeringen. Ideaal voor hedendaagse woningen.
Een uitvalscherm houdt als de beste de warmte buiten. Dit type gevelzonwering wordt voor uw vensters geplaatst en is een erg voordelig alternatief voor een zonnescherm.
Wind- en zonneschermen bestaant uit een kast met uitrolbaar doek dat zijdelings opgespannen wordt door een trekveer (met kinderslot). Ideaal als aanvulling op een klassiek zonnescherm met knikarmen.