• luxaflex
  • Hunter Douglas
  • FAC_0066

Weerspiegel uw persoonlijkheid

Woningstoffering is het belangrijkste ingrediënt voor een gezellige, warme sfeer in uw huis. Laat uw persoonlijkheid weerspiegelen in uw interieur. Kleed uw woning aan naar uw smaak en comfort. Naast de juiste uitstraling zijn verschillende producten ook uitermate functioneel.

 
Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis. Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?
De mogelijkheden om te spelen met (zon)licht, om sfeer te creëren zijn bijna onbeperkt. Ontelbare kleurstellingen en materialen van aluminium, stof of PVC? Vult u maar in. Voor ieder interieur, voor iedere sfeer is er een oplossing.
Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.