• IMG_2999
  • IMG_0240

Maak een leefruimte van uw buitenruimte

U droomt van een gezellig terras en zit graag buiten?
Met een overkapping creëert u een heel aparte buitenruimte en geniet u vier seizoenen lang van uw tuin of terras. Een zonwering die ook kan functioneren als neerslagbescherming bijvoorbeeld. U wilt schaduw midden in de tuin? U geniet ervan met volle teugen, jaar in jaar uit!

 
Patio
Met een patio-overkapping zorgt u voor gezellige extra ruimte in de tuin of op uw terras. Mooi beschut tegen zon en regen, en ’s avonds verlicht én verwarmd.
Een carport voorziet u van alle gemakken. Bij natte dagen stapt u niet alleen altijd droog in uw auto, maar is uw auto ook nog eens beter beschermd tegen alle weersinvloeden. Als basis gebruiken wij aluminium die door onze partner binnenshuis wordt gevormd en gelast, waardoor wij u kunnen verzekeren van kwalitatief het beste materiaal dat ook nog eens weinig onderhoud van u vergt.
Een dat zich onderscheid door een verbluffend mooie afwerking en een zeer breed toepassingsgebied. Met trots kunnen we zeggen dat het beste verandadak is in haar klasse. Een sieraad aan uw woning voor vele, vele jaren.
Een vrijstaande zonwering bestaat uit een metalen frame met 2 knikarmschermen. Ideaal om het terras van een horecazaak te beschaduwen of om een knus zitplekje te creëren in de tuin.
Hebt u een horecazaak of ontvangt u vaak gasten buiten? Dan is de terrasoverkapping ideaal om een groot terras te overdekken.